ΑΡΘΡΑ

Άρθρα για τις ωφέλιμες επιδράσεις του GranaGard


Άρθρο του gegonota.news - GranaGard: Το συμπλήρωμα διατροφής που προστατεύει από νευροεκφυλιστικές ασθένειες

Η κατανόηση των μηχανισμών γήρανσης του εγκεφάλου είναι το πρώτο βήμα για την πρόοδο στην αντιμετώπιση ασθενειών που χαρακτηρίζονται από απώλεια πνευματικών ικανοτήτων, όπως η άνοια και άλλες νευροεκφυλιστικές παθήσεις. Αυτό, σε συνδυασμό με τις ραγδαίες επιστημονικές εξελίξεις, μπορεί να αποτελέσει το κλειδί ώστε να κρατήσουμε το μυαλό μας ζωντανό για πολλά περισσότερα χρόνια. 

Άρθρο του athensvoice.gr - Πώς βοηθάει το έλαιο ροδιού στις νευροεκφυλιστικές παθήσεις;

GranaGard: Περιέχει ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιοξειδωτικά που μπορεί να επιβραδύνει τα συμπτώματα των νευροεκφυλιστικών ασθενειών του εγκεφάλου. Ένα προϊόν προερχόμενο από φυσικά συστατικά με πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ιδιότητες φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει το τοπίο στην αντιμετώπιση των νευροεκφυλιστικών ασθενειών του εγκεφάλου, σύμφωνα με νέες μελέτες.
Τα Προστατευτικά -για τον Εγκέφαλο- οφέλη από το Ωμέγα-5

Νέο άρθρο δημοσιεύτηκε στην επιστημονική ιστοσελίδα «BrainObserver» σχετικά με τα προστατευτικά οφέλη του Ωμέγα-5 στον εγκέφαλο. Το περιεχόμενο της επιστημονικής ιστοσελίδας «BrainObserver» επικεντρώνεται στη δημοσίευση εκπαιδευτικών άρθρων για τον εγκέφαλο, καταγράφοντας τα πιο πρόσφατα δεδομένα για τον εγκέφαλο από τα μεγαλύτερα ερευνητικά ιδρύματα στον κόσμο. Παρατίθεται αποσπασματικά μεταφρασμένο το άρθρο, καθώς και η παραπομπή στο πρωτότυπο άρθρο της «BrainObserver»

Άρθρο του oneman.gr - Το premium συμπλήρωμα διατροφής που αξίζει την προσοχή σου.

Η υπερπληθώρα επιλογών είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εποχής μας. Για οτιδήποτε κι αν χρειαστείς στη ζωή και την καθημερινότητά σου, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μια σειρά από επιλογές. Και ενώ οι πολλές εναλλακτικές σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτό ακριβώς που καλύπτει τις δικές σου, προσωπικές ανάγκες, υπάρχει το ενδεχόμενο να μπερδευτείς.Άρθρο του queen.gr - Anti-aging diary: Είναι τελικά τα Ωμέγα 5 το «μυστικό» της αντιγήρανσης;

Η κρίση ηλικίας συμβαίνει σε πολλές γυναίκες. Άλλες την περνούν στα 25, άλλες στα 30 ακόμη και στα 40 και συχνά έχει να κάνει με το γήρας. Η αντιγήρανση ήταν πάντα ένα θέμα που με ενδιέφερε όμως δεν ένιωθα πως με αφορούσε επειγόντως. Ναι, ασφαλώς και στην ρουτίνα περιποίησής μου υπήρχαν (και συνεχίζουν να υπάρχουν) προϊόντα αντιγήρανσης όμως, το γήρας δεν αφορά μόνο την επιδερμίδα αλλά το σώμα και το μυαλό μας συνολικά.
Άρθρο του ladylike.gr - Βρήκαμε το απροσδόκητο «όπλο» κατά της γήρανσης.

Η ηλικία είναι μια λέξη, μια έννοια που μεταφράζεται διαφορετικά και επηρεάζει λιγότερο ή περισσότερο την ψυχολογία του καθενός. Για κάποιους η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, για κάποιους άλλους κάτι περισσότερο, κάτι ‘μεγαλύτερο’. Αυτό που ισχύει για όλους είναι ότι όσο μεγαλώνουμε, πολλά πράγματα αλλάζουν. Τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη ζωή και την καθημερινότητά μας.Άρθρο του queen.gr - Όλα όσα είδα να αλλάζουν όταν έβαλα στη ζωή μου τους σπόρους ροδιού

Μόλις πριν λίγο καιρό μιλήσαμε για το γήρας και για το ότι δεν αφορά μόνο στις ρυτίδες και την περιποίηση. Ήταν η συνειδητοποίηση που έκανα μία μέρα και –ταυτόχρονα- ξεκίνησα το διάβασμα… Το εντατικό διάβασμα για το γήρας και τα αντιοξειδωτικά, καταλήγοντας στο «μαγικό» Ω5. Έχοντας περάσει πολλές μέρες εγκλεισμού βλέπεις, παρατήρησα καλά το δέρμα μου και το φρόντισα, όμως κατάλαβα πως μόνο αυτό δεν είναι αρκετό.Άρθρο του queen.gr - Γιατί, όσο περνά ο καιρός, το Ω5 είναι απαραίτητο;

Όταν συνειδητοποίησα πως πρέπει να αναλάβω δραστικά μέτρα για να καταπολεμήσω το γήρας, η έρευνά μου με οδήγησε στο Ω5, το πολυακόρεστο λιπαρό οξύ, με την πανίσχυρη αντιοξειδωτική δράση που μπορεί να προστατέψει το μυαλό μου από όλα όσα τού επιτίθενται καθημερινά χωρίς να το καταλαβαίνω. Κάπως έτσι μπήκε το GranaGard στη ζωή μου πάνω στην ώρα -κυριολεκτικά! Βλέπεις, ο χρόνος περνά και οι ρυτίδες δεν είναι το μόνο που πρέπει να με (και να μας) απασχολεί. Τι είναι όμως το GranaGard;

Άρθρο του reader.gr - Τι ηλικία έχει ο εγκέφαλός σας;

Για να διατηρούμαστε ακμαίοι καθώς μεγαλώνουμε πρέπει να διατηρούμε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα ζωντανά. Οι ρυτίδες στο πρόσωπο, οι αρθρώσεις που αρχίζουν να... διαμαρτύρονται και ο δείκτης της ζυγαριάς που ανεβαίνει είναι μερικά μόνο από τα προφανή σημάδια ότι το σώμα μας γερνάει.
Άρθρο του queen.gr - Όλα όσα έμαθα βάζοντας το Ω5 στη ζωή μου;

Κάποια πράγματα γίνονται καλύτερα όσο περνά ο καιρός, το κρασί, ο χαρακτήρας μας... Κάποια άλλα ωστόσο μας κάνουν να θέλουμε να σταματήσουμε το χρόνο για να μη βλέπουμε τα σημάδια του, όπως για παράδειγμα η επιδερμίδα μας. Όσο και αν αγαπώ όλες τις ρυτίδες μου (η κάθε μία έχει τη δική της ιστορία), δεν μπορώ να πω ότι χαιρόμουν να τις βλέπω.
Άρθρο των The Times of Israel - Νανο-σωματίδια ελαίου των σπόρων ροδιού στοχεύουν εγκεφαλική νόσο, σύμφωνα με μελέτη.

30 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας στην Ιερουσαλήμ, οι οποίοι έλαβαν συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε αντιοξειδωτικά για 3 μήνες, είδαν «σημαντική γνωστική βελτίωση». Περισσότερα εξηγούν οι καθηγητές Δημήτριος Καρούσης και Ruth Gabizon.